+31(0)6 - 575 93 574 info@stevenstransport.nl
Selecteer een pagina

Stevens Transport in Europa vervoerd in eigen beheer en met eigen middelen.

Transporten binnen de Europese grenzen worden door ons verzorgd en we vervoeren in Europa goederen van elk gewicht en maatvoering.

Service en rechtstreeks contact staat bij ons voorop en wij proberen zoveel mogelijk aan de logistieke wensen van u te voldoen.

We kunnen u adviseren & het transport met alles daarom heen uit uw handen nemen op een verantwoorde en veilige manier, neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Standplaats Maastricht-Airport voor aan – af en toelevering

Sterk in de Euregio landen, juist vanwege deze centrale ligging in de Euregio kunnen wij u korte reactie tijden en een concurrerende prijsvoering aanbieden. Vanuit Maastricht-Airport kunnen we zeker een snelle doorlevering garanderen naar Duitsland, Benelux en Frankrijk. Ook voor uw gekoeld transport hebben wij een koelkoeriersdienst met snel en pallet transport.

Stevens Transport ook in de Benelux

De distributie van goederen door Nederland, België en Luxemburg wordt verzorgd vanuit het centraal gelegen Maastricht-Airport. De goederen worden van hieruit volgens ons routeschema bij u opgehaald en afgeleverd bij het afleveradres elders in de benelux.

 

280euregio_logo