+31(0)6 - 575 93 574 info@stevenstransport.nl
Selecteer een pagina

ADR transporten vervoerd in eigen beheer en met eigen middelen.

Gevaarlijke stoffen zijn stoffen die door hun eigenschappen gevaar, schade of ernstige hinder voor mens, dier of milieu kunnen veroorzaken. Denkt u aan benzine, aardgas, lpg of producten uit de chemische industrie. Gevaarlijke stoffen worden naar hun eigenschappen geclassificeerd in gevarenklassen. Het proces van classificeren is geregeld in de verdragen van de diverse modaliteiten. Zo zijn er specifieke regels voor het transport van gevaarlijke stoffen over de weg en het spoor.

We kunnen u adviseren & het transport met alles daarom heen uit uw handen nemen op een verantwoorde en veilige manier, neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Standplaats Maastricht-Airport voor aan – af en toelevering

Sterk in de Euregio landen, juist vanwege deze centrale ligging in de Euregio kunnen wij u korte reactie tijden en een concurrerende prijsvoering aanbieden. Vanuit Maastricht-Airport kunnen we zeker een snelle doorlevering garanderen naar Duitsland, Benelux en Frankrijk. Ook voor uw gekoeld transport hebben wij een koelkoeriersdienst met snel en pallet transport.

Stevens Transport ook in de Benelux en Europa

De distributie van goederen door Nederland, België en Luxemburg wordt verzorgd vanuit het centraal gelegen Maastricht-Airport. De goederen worden van hieruit volgens ons routeschema bij u opgehaald en afgeleverd bij het afleveradres elders in de benelux of verder Europa in.

 

280euregio_logo