+31(0)6 - 575 93 574 info@stevenstransport.nl
Selecteer een pagina

Stevens Transport in de Benelux vervoerd in eigen beheer en met eigen middelen.

De distributie van goederen door Nederland, België en Luxemburg wordt verzorgd vanuit het centraal gelegen Maastricht-Airport. De goederen worden van hieruit volgens ons routeschema bij u opgehaald en afgeleverd bij het afleveradres elders in de Benelux.
We vervoeren in de Benelux goederen binnen elke maatvoering van 5 – 10 ton en ver daarboven.

In veel regio’s komen we volgens een vast schema, Expres vracht is natuurlijk ook mogelijk, maar veelal kunnen we 24 uurs service garanderen op de plekken binnen de Benelux.

Standplaats Maastricht-Airport voor aan – af en toelevering

Service en rechtstreeks contact staat bij ons voorop en wij proberen zoveel mogelijk aan de logistieke wensen van u te voldoen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Onze vrachtwagens zijn uitgevoerd met lift/laadklep voor o.a. stads distributie en leveringen zonder laad doc of heftruck.

We kunnen u adviseren & het transport met alles daarom heen uit uw handen nemen op een verantwoorde en veilige manier, neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Stevens Transport ook in heel Europa

Transporten binnen de Europese grenzen worden ook door ons verzorgd. We vervoeren in Europa goederen binnen de maatvoering tot 1350 kg. Ga naar de Europa pagina.

 

280euregio_logo